• Decentrale voorraad

  Decentrale voorraad

  Kenmerkend voor de zorg is de behoefte aan decentrale voorraad. Denk aan voorraadkasten op afdelingen in zieken- of verpleeghuizen en externe zorg locaties. Onze software zorgt voor een efficiënte registratie van de decentrale behoefte. Ondersteuning van kanban of single bin barcode scanning behoort tot de mogelijkheden. Voor o.a. ziekenhuis Gelre realiseerden we de koppeling met Hospital Logistics. Logistiek dienstverlener van de zorg.  
 • Traceerbaarheid goederen

  Traceerbaarheid van goederen

  Wet- en regelgeving zoals het LITE en EUDAMED verplicht zorginstellingen tot nauwkeurige registratie van medische hulpmiddelen. Een tijdrovend en intensief proces. Dankzij onze software wordt registratie van LOT, SN en THT eenvoudig gemaakt. Hierdoor krijg je grip op derving en zijn recalls vanuit leveranciers eenvoudiger te traceren.
 • Scan GS-1 barcode

  GS-1 / HIBC barcodes

  Binnen de zorg is de toepassing van universele barcode standaarden gemeengoed. Onze software biedt brede ondersteuning voor standaarden zoals GS-1 en HIBC. Registratie van relevante informatie wordt hierdoor sterk vereenvoudigd. Ook het zélf afdrukken van barcodes volgens deze standaarden is ondersteund. 

Zorgpersoneel hoeft niet meer te hamsteren en grijpt toch niet mis.

Jan Hakkers, Saxenburgh Medisch Centrum Saxenburgh Medisch Centrum

Trancon heeft met ons meegedacht en zich flexibel opgesteld.

Yoran Tonnema Gelre Ziekenhuizen
Medewerker Gelre Ziekenhuizen
Zien waarom wij zo trots op ons product zijn?