• Medewerker Gelre Ziekenhuizen

    Eén geïntegreerd systeem

    Om zich te focussen op hun hoofdtaak, het verlenen van topzorg aan patiënten, heeft Gelre ziekenhuis de logistiek uitbesteed aan Hospital Logistics. Voor de afdeling inkoop en financiën is het cruciaal om de processen aan te sturen vanuit één geïntegreerd systeem en niet steeds te hoeven schakelen tussen verschillende applicaties. “Boxwise voorziet in een moeiteloze koppeling waardoor orders en ontvangsten inzichtelijk zijn voor de medewerkers van Gelre Ziekenhuis in AFAS Profit.” – Yoran Tonnema – Teamleider operationele inkoop
  • Boxwise is gebruiksvriendelijk en betrouwbaar

    Jaarlijks verwerkt Gelre ziekenhuis zo’n 35.000 orders. De inzet van een betrouwbaar systeem is daarbij cruciaal. Bovendien wordt het gebruik van boxwise als zeer eenvoudig ervaren. Een prettige bijkomstigheid in een complex logistiek proces. Dit maakt het mogelijk dat zowel de eigen medewerkers als de medewerkers van Hospital Logistics gebruik kunnen maken van boxwise.
  • Trancon als flexibele en betrouwbare partner

    De implementatie van boxwise en aanverwante systemen heeft in een relatief kort tijdsbestek plaatsgevonden. Door strak toe te zien op afspraken en deadlines is de implementatie succesvol verlopen. Trancon heeft de vertaling van techniek naar praktijk uitstekend aangevoeld en zich flexibel opgesteld. Dit heeft een snelle implementatie van boxwise mogelijk gemaakt.  

Dankzij boxwise zijn we in staat om pieken zoals Black Friday goed op te vangen.

Josephine Beerens Johnbeerens.com
Dozen op de conveyor - Johnbeerens.com

Werken zonder boxwise is eigenlijk ondenkbaar geworden

Ramon Sijpestijn Pols potten
Dutch design met humor - pols potten

Onze machines zie je overal, ook op de Olympische Spelen.

Jurrie van den Broek Magic FX
Dozen op de conveyor - Johnbeerens.com