• Orde scheppen

  De vraag naar een product als boxwise ontstond door uitdagingen in de operatie van het magazijn. Weinig overzicht, gebrek aan opslagruimte en een stroef verloop van goederenuitgifte zorgden voor een puinhoop. Bovendien had dit gevolgen voor het handhaven van het verwerkingsproces en daarmee ook het managen van de bedrijfsgroei. Genoeg redenen voor Goos Horeca om het magazijnbeheer te automatiseren met de aanschaf van een gedegen WMS systeem dat aansloot op AFAS; de samenwerking met trancon werd een feit.
 • Koppelen met slimme systemen

  Door AFAS te koppelen met boxwise is er meer efficiency mogelijk. Hierbij zijn de systemen ook gecombineerd met Optiply, wat zorgt voor slimme inkoop automatisering. Deze mix van boxwise en Optiply heeft ervoor gezorgd dat Goos Horeca een goede professionaliseringsslag heeft kunnen maken betreft inkoop en magazijnbeheer. ‘Als je niet met een systeem werkt, dan kun je dit nooit faciliteren. Het gaat natuurlijk om het managen van al je warehouses, maar ook het op tijd bedienen van je klanten, weten welke producten je hebt, hoeveel voorraad er is en wanneer er wat aan goederen binnenkomt. Tot en met het verzenden, waarbij je verschillende vervoerders kunt aanhaken’, aldus Gijs Thiessens, manager Organisatie en Logistiek bij Goos Horeca.
 • Groei door leveren uit voorraad

  Door deze innovatie en automatisering heeft Goos Horeca een mooie groei doorgemaakt. Met boxwise hebben zij kunnen bewerkstelligen dat de voorraad up-to-date is en het magazijn- en verwerkingsproces optimaal ingeregeld. Gijs Thiessens: ‘De combinatie van AFAS met boxwise en Optiply zorgen dat wij groei kunnen faciliteren. Voorraad is king en dat is denk ik ook waarom wij zo groot zijn geworden. Wij kunnen uit voorraad leveren en we zeggen bijna nooit nee. Dus hoe minder je nee verkoopt, hoe beter het is.’
 • 58%

  Minder nee-verkopen

 • 20%

  Meer omzet

 • 10%

  Meer groei in serviceland

Ik heb hier met hetzelfde aantal mensen 20% meer omzet gedraaid doordat ik systemen zoals Optiply en boxwise heb.

Gijs Thiessens Goos Horeca

Dankzij boxwise zijn we in staat om pieken zoals Black Friday goed op te vangen.

Josephine Beerens Johnbeerens.com
Dozen op de conveyor - Johnbeerens.com

Onze machines zie je overal, ook op de Olympische Spelen.

Jurrie van den Broek Magic FX
Zien hoe wij moeiteloos met AFAS integreren?