Royal RepubliQ: scandinavisch design in een tijdloos jasje

Royal RepubliQ creëert functionele lederen producten met een rebels randje. Schoenen, tassen en accessoires gemaakt van hoogwaardig duurzaam leer met een tijdloos design. Door te werken met leer zien zij het als hun plicht om te zorgen dat de producten lang mee gaan.

 

De collecties van het van oorsprong Deense merk zijn te vinden in het hogere segment fashion stores door heel Europa en in de eigen webshop. Vanuit het hoofdkantoor nabij Amsterdam ontwikkelde Royal RepubliQ zich de afgelopen jaren tot een premium merk in de branche.

  • Structuur en inzicht

    De verkopen van Royal RepubliQ waren hard gegroeid maar de operatie en de bijbehorende systemen bleven achter. Tijd voor een grootschalige verandering, vond Pim Dohmen, operationeel manager sinds 2019. Afas zorgde voor de basis, maar er was grote behoefte aan voorraad inzicht, voorraadbetrouwbaarheid, een stabiel team en algehele simplicity. Binnen een jaar vormden Pim en zijn team een gestructureerde organisatie. Sinds begin 2020 vervult boxwise daarin een belangrijke rol.
  • Perfecte koppelingen

    De grootste uitdaging lag bij de inrichting van de nieuwe systemen. Dus het goed op orde krijgen van Afas, maar even zo belangrijk de koppelingen met boxwise en Transsmart. En die zijn nagenoeg perfect, waardoor medewerkers weer vertrouwen op het logistieke proces. De grip op voorraad, die tijden zoek was, is met boxwise volledig terug.
  • Hou het simpel

    In eerste instantie wilde Pim Dohmen zoveel mogelijk het bestaande proces terugzien in boxwise. Achteraf is hij blij dat ze toch kozen voor de standaard werking van boxwise. Magazijnmedewerkers kunnen hierin zelf veel configureren. Hij noemt dat als één van de grote voordelen. Boxwise is makkelijk te bedienen, men heeft het snel onder de knie. Al biedt het pakket nog zoveel meer opties en mogelijkheden, Royal RepubliQ houdt het, nu het bedrijf weer goed op de rit is, bij voorkeur overzichtelijk en in de standaard.

Werken zonder boxwise is eigenlijk ondenkbaar geworden

Ramon Sijpestijn Pols potten
Dutch design met humor - pols potten

Trancon heeft met ons meegedacht en zich flexibel opgesteld.

Yoran Tonnema Gelre Ziekenhuizen
Medewerker Gelre Ziekenhuizen

Onze machines zie je overal, ook op de Olympische Spelen.

Jurrie van den Broek Magic FX

Dankzij boxwise zijn we in staat om pieken zoals Black Friday goed op te vangen.

Josephine Beerens Johnbeerens.com
Dozen op de conveyor - Johnbeerens.com
Dutch design met humor - pols potten
Zien waarom wij zo trots op ons product zijn?