• Bestellen vanuit één centraal magazijn

    Boxwise neemt het totale logistieke proces van bestellen en bevoorraden uit handen van de zorgmedewerkers. In de nieuwbouw situatie zijn drie kleinere magazijnen gereduceerd tot één groot magazijn waar de logistieke disciplines van centraal, steriel en OK samenkomen. Het opnemen van bestellingen vindt plaats middels barcode scanning en kan daardoor veel sneller dan voorheen uitgevoerd worden. 
  • Minder administratie

    Dat levert de zorgmedewerkers direct tijd op. Zij hoeven zich niet meer bezig te houden met tellen, formulieren invullen, bestellingen boeken en logistieke administratie. Vele losse, individuele bestellingen zijn nu gecombineerd in één grote bestelling. Dit levert enorme administratieve en praktische voordelen op. Met boxwise is er nu beter inzicht in de voorraad. Dat betekent dat de voorraad aantallen significant omlaag zijn gebracht terwijl de leverbetrouwbaarheid is toegenomen.
  • Vertrouwen groeit

    Jan Hakkers (coördinator logistiek) vertelt: ‘Er wordt nu niet meer gehamsterd, en toch grijpt het personeel niet mis. Dat proces van vertrouwen heeft moeten groeien. Maar zorgmedewerkers zien nu ook steeds meer de voordelen, want er komt extra tijd vrij voor directe zorg.’ De implementatie van boxwise bij Saxenburgh heeft voor veel efficiëntie in het logistieke proces gezorgd en beide partijen zijn dan ook zeer tevreden met de goede samenwerking.

Trancon heeft met ons meegedacht en zich flexibel opgesteld.

Yoran Tonnema Gelre Ziekenhuizen
Medewerker Gelre Ziekenhuizen

Dankzij boxwise zijn we in staat om pieken zoals Black Friday goed op te vangen.

Josephine Beerens Johnbeerens.com
Dozen op de conveyor - Johnbeerens.com
Medewerker Gelre Ziekenhuizen