• Inzicht in voorraad op meerdere locaties

    Van Os gebruikt boxwise gekoppeld aan Exact Globe. Met boxwise hebben zij het inzicht in voorraad goed op orde. Dat is essentieel, omdat zij vanuit drie verschillende magazijnen werken. Vóórdat boxwise werd geïmplementeerd waren ze afhankelijk van het geheugen van de medewerkers. Nagaan wie wat waar had neergezet, dat werd op den duur onbegonnen werk.
  • Reorganisatie

    Het gebrek aan een gestroomlijnd proces resulteerde in 2014 tot een omzetverlies, voor het eerst in al die jaren! Dus was een nieuw plan van aanpak noodzakelijk. Met de aanschaf van boxwise hoopten de broers op een ommekeer. Hiervoor was een reorganisatie nodig. Het assortiment werd verkleind -dus overzichtelijker- en het aantal medewerkers gehalveerd. Sindsdien zit het familiebedrijf in de lift.
  • Tags

    Van Os Medical maakt veelvuldig gebruik van tags. ‘Met de hoeveelheid orders die wij dagelijks verwerken, zorgt het plaatsen van tags voor een beter inzicht in de orderstroom’, vertelt Peter van Os. Een uitbreiding van tags zou wat hem betreft zeer welkom zijn. ‘We zijn erg geholpen met de tags die we nu kunnen gebruiken. Jaren geleden schreven we nog handmatig ‘spoed’ op de pakbon.’ Met deze functionaliteit in boxwise is dat gelukkig verleden tijd.

Werken zonder boxwise is eigenlijk ondenkbaar geworden

Ramon Sijpestijn Pols potten
Dutch design met humor - pols potten

Dankzij boxwise zijn we in staat om pieken zoals Black Friday goed op te vangen.

Josephine Beerens Johnbeerens.com
Dozen op de conveyor - Johnbeerens.com

Trancon heeft met ons meegedacht en zich flexibel opgesteld.

Yoran Tonnema Gelre Ziekenhuizen
Medewerker Gelre Ziekenhuizen

Onze machines zie je overal, ook op de Olympische Spelen.

Jurrie van den Broek Magic FX
Dutch design met humor - pols potten