Lancering van de nieuwe boxwise warehouse app

Peter Koers
  -  leestijd: 2 min

Maak via een korte video kennis met de nieuwe warehouse app in boxwise versie 1.35! 

Maak via een korte video kennis met de nieuwe warehouse app in boxwise 1.35

Nieuw-Vennep, 12 juli 2022 – De afgelopen tijd hebben we veel energie gestoken in de ontwikkeling van een nieuwe app voor alle handelingen in het magazijn. De app is nog in ontwikkeling maar in versie 1.35 komen de eerste belangrijke functionaliteiten voor alle klanten beschikbaar.

Deze nieuwe app is geschikt voor Android apparaten en vervangt de Windows CE applicatie. Moet ik dan alle apparaten vervangen? Nee, de nieuwe Warehouse app kun je naast de oude Windows CE applicatie gebruiken. Zo kun je gefaseerd overgaan. De Windows CE applicatie zal nog lange tijd worden ondersteund.

We werken de komende periode aan het uitbreiden van de functionaliteiten zoals o.a. de ondersteuning voor partij- en serienummer artikelen.

Benieuwd welke functionaliteiten beschikbaar zijn vanaf versie 1.35?

Bekijk dan de release notes.

Bekijk de nieuwe app! 📽️

Om je gelijk een goede indruk te geven van het uiterlijk en gebruiksgemak van de nieuwe app hebben we een korte video gemaakt.

De app is onmiskenbaar boxwise. Met een vernieuwde look and feel en sterk verbeterde gebruikerservaring ben je verzekerd van blije collega’s op de werkvloer!

Nieuwe hardware beschikbaar

De nieuwe app is geschikt voor handheld computers met het Android besturingssysteem.

Handheld computers zijn er in verschillende soorten, maten en met uiteenlopende accessoires.

Voor een advies op maat neem contact op.