Datasets voor optimaal Business Intelligents-inzicht

Datadone ontzorgt volledig op het gebied van Business Intelligence (BI), van data tot dashboard. Binnen 24 uur beschikt de klant over bruikbare datasets, gecombineerd met data uit zowel interne als externe systemen. Developers zetten dit om tot maatwerk BI-dashboards. Zo heeft de klant 24/7 inzicht in de belangrijkste KPI’s.
Datadone medewerker
  • Datadone dashboard

    Koppelen van meerdere applicaties

    In boxwise bevindt zich zeer waardevolle informatie. Gecombineerd met de informatie uit AFAS of Exact biedt je dat inzicht in wat er binnen je organisatie speelt. Datadone combineert de informatie uit al deze bronnen en verzamelt het in een datawarehouse.  Specialisten van datadone zorgen voor de koppeling tussen de verschillende bronnen. Hoe meer informatie, hoe meer inzicht je krijgt.
  • ETL Automatisering

    Elke BI-tool is geschikt

    Met trancon als partner zorgt datadone dat je nog slimmer kunt omgaan met jouw data. Na het verzamelen en combineren van de info uit boxwise en andere applicaties, zorgt datadone voor datasets die voor elke BI-tool geschikt zijn. Daarmee kun je dan zelf aan de slag of je besteedt het uit aan één van de partners van datadone. Zij realiseren dan een compleet gepersonaliseerd BI-dashboard.
Zien waarom wij zo trots op ons product zijn?