Alltrace

Re Order It is ontwikkeld in samenwerking met ons zusterbedrijf Alltrace. Alltrace is gespecialiseerd in het ontwikkelen en ondersteunen van turn-key Internet of Things oplossingen.
  • Hoe het werkt

    Het Reorderit automatische bestelbord is uitgerust met een RFID-lezer en een gebruiksvriendelijk touchscreen. Wanneer een kaart op het e-board wordt geplaatst, worden de RFID-chips in de kaarten automatisch gedetecteerd. Het bord communiceert via 4G, netwerk of wifi met de centrale database. Via de database worden alle borden en kaarten gemonitord. Een RFID kanban kaart vertegenwoordigt een bepaald artikel voor een bepaalde locatie of klant. Het unieke nummer van de chip in de kaart wordt opgeslagen in een database en gekoppeld aan informatie zoals het artikelnummer (SKU), de gewenste locatie en het aantal dat moet worden besteld. Het Reorderit systeem integreert naadloos met boxwise.

Het Medisch Spectrum Twente is een topklinisch ziekenhuis in Enschede en werkzaam met het kanbanbord van Re Order It in combinatie met boxwise.

De kracht van boxwise ervaren?