Direct transportlabels uit boxwise

Bespaar tijd door direct vanuit boxwise transportlabels en documenten af te drukken en verminder fouten doordat dubbele invoer niet meer nodig is. Transportlabels afdrukken zonder boxwise ooit te verlaten. Zo vanaf de mobiele scanner of touch pc.
Doos met transportlabel
Een doos met een transportlabel uit boxwise
 • +10mln zendingen via transsmart

  Reeds 10+ miljoen zendingen verstuurd

  Er zijn via onze integratie met nShift al meer dan 20 miljoen zendingen verstuurd. Dat is een kolossaal getal en groeit alleen maar harder door de groei van e-commerce. Of je nu aan zakelijke klanten verstuurt of consumenten, pallets verstuurt of dozen, in alle gevallen kan Boxwise met nShift je heel veel tijd besparen.

Telt bij jouw bedrijf elke seconde?

Dan is de gezamenlijke oplossing van Boxwise, Pinnpoint, Lexmark en nShift echt iets voor jullie. Door een transportlabel te combineren met de pakbon in één afdruktaak kun je de bestede tijd per doos terugbrengen tot een kwart van wat het nu is. Bekijk in onderstaande video hoe dit werkt.

Print & Ship met boxwise, pinnpoint, lexmark en nShift

 • Boxwise & nShift

  nShift

  nShift biedt de technologie en expertise van vijf baanbrekende merken op het gebied van e-commerce, levering en retourbeheer (Transsmart, Consignor, Unifaun, Webshipper en Returnado) – gecombineerd tot één marktleider met meer dan 100.000 klanten. Transsmart – powered by nShift is een cloudbased transportadministratiesysteem dat alle boekingen, zendingen en vervoerders op één plek afhandelt. Etiketten, verzenddocumenten, douanedocumenten, verzendlijsten en rapporten zijn eenvoudig af te afdrukken. EDI wordt automatisch naar de vervoerders verzonden. De integratie ondersteunt de toonaangevende vervoerders in de Benelux en de Scandinavische markt, zoals DHL, Postnord, Bring, DB Schenker, DSV en anderen.

Traditioneel (losse pakbon, los label)

Per 1.000 dozen
 • 9,8

  Gem. tijd (uren)

 • 275

  Gem. kosten (euro)

Print & Ship

Per 1.000 dozen
 • 2,7

  Gem. tijd (uren)

 • 120

  Gem. kosten (euro)