Yenlo

Yenlo is een wereldwijde en toonaangevende expert in WSO2 technologie en services. Sinds de oprichting in 2007 is Yenlo uitgegroeid tot de meest ervaren partner op het gebied van WSO2 en won tevens verschillende WSO2 awards.

Yenlo’s “Connext Go!” platform

Connext Go!, de revolutionaire ‘Integration-as-a-service’ oplossing van Yenlo biedt een laagdrempelige integratieoplossing waarmee al je systemen, applicaties en databases naadloos met elkaar communiceren. Daarbij kan het gaan om koppelingen tussen applicatiesystemen onderling, tussen applicatiesystemen en (mobiele) apps óf tussen bedrijven onderling. Yenlo ontwikkelt betrouwbare en beproefde koppelingen voor alle software binnen het onderwijs, de gezondheidszorg, de overheid en het bedrijfsleven.
Yenlo's CEO - Ruben van der Zwan
Right: Yenlo's CEO Ruben van der Zwan
  • Start samenwerking Trancon en Yenlo in najaar 2021

    De samenwerking met trancon

    In het najaar van 2021 gaan Yenlo en Trancon een partnership aan. Hierbij wordt de dataintegratie Boxwise gehuisvest op Yenlo’s Integration-as-a-Service-oplossing ‘Connext Go!’. Deze samenwerking stelt Trancon in staat om zijn expertise als leverancier van logistieke oplossingen te intensiveren, terwijl Yenlo zijn reikwijdte als ‘preferred integration partner’ uitbreidt.
  • Scan GS-1 barcode

    Gezondheidszorg

    De partnership zal zich eerst richten op logistieke uitdagingen in de gezondheidszorg. Connext Go! en Boxwise gaan de integratie optimaliseren voor GS1-gelabelde goederen die via AFAS ERP-software lopen. Door Yenlo de integratieoplossing toe te vertrouwen, kan Trancon zijn expertise als leverancier van magazijnbeheersystemen intensiveren. Anderzijds stelt het Yenlo in staat om zijn industrie expertise uit te breiden met integratieoplossingen in logistiek- en magazijnbeheersystemen.
De kracht van boxwise ervaren?