Partnership Yenlo en Trancon

Bram Minnee
  -  leestijd: 2 min

De dataintegratie van Boxwise zal worden gehuisvest op Yenlo’s Integration-as-a-Service-oplossing ‘Connext Go!’.

Start samenwerking Trancon en Yenlo in najaar 2021
Start samenwerking Trancon en Yenlo in najaar 2021

Nieuw-Vennep, 17 juni 2021 – In het najaar van 2021 gaan Trancon en Yenlo een partnership aan. Hierbij wordt de dataintegratie van Trancon’s voorraadbeheersysteem ‘Boxwise’ gehuisvest op Yenlo’s Integration-as-a-Service-oplossing ‘Connext Go!’. Deze samenwerking stelt Trancon in staat om zijn expertise als leverancier van logistieke oplossingen te intensiveren, terwijl Yenlo zijn reikwijdte als ‘preferred integration partner’ uitbreidt. De eerste use cases zijn ziekenhuizen en zorginstellingen in Nederland.

Focus en kostenefficiëntie

‘Boxwise’ is een state-of-the-art magazijnbeheersysteem waarmee de verwerking van inkomende goederen razendsnel en nauwkeurig plaatsvindt. De datastromen, die draaien op ERP-software (Enterprise Resource Planning) en voorraad- en ordersystemen, vragen om beveiligde en flexibele integratieoplossingen. Yenlo’s Integration-as-a-Service-oplossing ‘Connext Go!’ zorgt voor deze integraties. De samenwerking tussen Trancon en Yenlo resulteert in kostenefficiënte processen en opent de mogelijkheid voor snellere uitbreiding van use cases.

Dataintegratie in de gezondheidszorg

In het vierde kwartaal zal de partnership zich eerst richten op logistieke uitdagingen in de gezondheidszorg. Connext Go! en Boxwise gaan de integratie optimaliseren voor GS1-gelabelde goederen die via AFAS ERP-software lopen. Door Yenlo de integratieoplossing toe te vertrouwen, kan Trancon zijn expertise als leverancier van magazijnbeheersystemen intensiveren. Anderzijds stelt het Yenlo in staat om zijn industrie expertise uit te breiden met integratieoplossingen in logistiek- en magazijnbeheersystemen.

 

“We waren al langer op zoek naar een geschikte partij om onze integraties met andere systemen slimmer te maken. Met onze keuze voor Yenlo professionaliseren wij niet alleen onze bestaande en nieuwe integraties maar ontsluiten wij ook Boxwise in het ecosysteem van Connext Go!”
Frank van den Hoek – Algemeen Directeur Trancon

“Boxwise is een fantastisch magazijnbeheersysteem met een veelbelovende toekomst. De kans om onze twee dataverwerkingsoplossingen samen te brengen, is er een waar we bij Yenlo absoluut enthousiast over zijn. Onze eerste use case richtend op de gezondheidszorg is een keuze die zowel actueel als noodzakelijk is.” Ruben van der Zwan, CEO en Co-Founder Yenlo

 

— Einde persbericht —

Trancon heeft met ons meegedacht en zich flexibel opgesteld.

Yoran Tonnema Gelre Ziekenhuizen
Medewerker Gelre Ziekenhuizen

Zorgpersoneel hoeft niet meer te hamsteren en grijpt toch niet mis.

Jan Hakkers, Saxenburgh Medisch Centrum Saxenburgh Medisch Centrum
Medewerker Gelre Ziekenhuizen