Trancon is aanwezig op het AFAS Succestival

leestijd: 2 min

Op donderdag 15 september a.s. vindt in Leusden het AFAS Succestival plaats. Hét kennisfestival voor iedereen die met AFAS werkt. Trancon is van de partij!

Nieuw-Vennep, 5 september 2022 – Het AFAS Succestival is een jaarlijks terugkerend evenement op het Succestivalterrein bij AFAS Software te Leusden. Wij willen dit natuurlijk voor geen goud missen! Jij toch ook niet? We hopen je te ontmoeten tijdens deze inspirerende dag die je nog lang zal bijblijven…

Het Succestival
Op 15 september gaan we na twee online edities weer écht van start met een live Succestival. En daar hebben we machtig veel zin in. Daarom hier een artikel met vier opsommingen om jou helemaal klaar te stomen voor Succestival.

Om er even in te komen: Als eerst een opsomming met cijfertjes over de schaalgrootte van Succestival aan te geven:

  • Er zijn 15 podia / locaties.
  • De line-up bestaat inmiddels uit 86 sprekers.
  • Er zijn op de dag zelf 182 sessies waar je uit kan kiezen. De meeste bieden we 2 maal op een dag aan, dan hou je nog steeds 76 unieke sessies over!
  • Het aantal inschrijvingen staat inmiddels boven de 2000. Dat betekent dat 90% van de tickets inmiddels weg is!

Met andere woorden: we durven wel te stellen dat dit één van de grootste kennisfestivals van Nederland gaat worden.  En dat alles bieden we helemaal gratis aan voor iedereen die met AFAS werkt of gewoon geïnteresseerd is. Er zijn ontzettend veel verschillende sessies die een ontzettende diversiteit aan onderwerpen aanraken.
Bron: succestival.nl

Inschrijven voor dit mooie evenement kan hier.  Zien we je daar?