Makers van boxwise

Wie wij zijn? Wij zijn trancon, de makers van boxwise. Opgericht in 2006 als specialist in software voor de logistiek. Dagelijks werken wij met veel enthousiasme aan de verbetering van boxwise en dat doen wij vanuit ons kantoor in Nieuw-Vennep.

 • Onze cultuur
  Open, eerlijk en begrijpelijk

  Wij zijn transparant en eerlijk naar onze klanten. We kennen geen geheimen voor ze en communiceren in begrijpelijke taal. We weten veel maar als we iets niet weten durven we dit ook te zeggen. Ons jonge, hechte team werkt dagelijks aan de verbetering van ons mooie product. Wil je meer weten over het bedrijf achter boxwise?
 • Boxwise gaat voor goud

  Onze missie
  Meest gebruiksvriendelijke magazijnbeheer software van Nederland zijn

  Met ons product boxwise willen wij gebruiksvriendelijke software voor groothandels, e-commerce-bedrijven en zorginstellingen bieden. Door aandacht te blijven hebben voor een lage leercurve kunnen medewerkers in het magazijn er vrijwel direct mee aan de slag. Dit moet zorgen voor een snelle acceptatie, een besparing van tijd, meer inzicht en een lagere werkdruk.
 • Waar maken wat we beloven

  Onze werkwijze
  Waarmaken wat we beloven

  We doen altijd ons best voor de klant en maken waar wat we beloven. Dat betekent dat we het ook eerlijk zeggen als we iets niet willen of kunnen. We houden van aanpakken en onze mensen werken in kleine teams. We zijn goed op elkaar ingespeeld en werken heel efficiënt. Bij ons staat de mens boven het proces. Bevalt deze aanpak jou en zou je samen met ons willen bouwen aan nog betere software?
Zien waarom wij zo trots op ons product zijn?