• Boxwise® touch interface - inpakscherm

  Overtuigende gebruikersinterface

  In boxwise staat de gebruikerservaring voor de mensen in het magazijn centraal. Door gebruik te maken van weldoordachte schermen begeleiden en helpen we de gebruikers door het proces. De kans op fouten wordt hierdoor verkleind en medewerker voelt zich gesteund en is hierdoor niet onzeker. Dit wordt allemaal nog eens versterkt door het gebruik van touch screens en barcode scanners.
 • Blije boxwise gebruiker

  Blije medewerkers. Blije klanten.

  Met boxwise krijgen medewerkers de controle weer terug en kunnen ze zelfstandig aan het werk in het magazijn. Met inrichting bepaal je aan de achterkant welke orders wanneer de deur uit moeten gaan. Alles loopt via het systeem en niet meer op papier.
 • Financiële controle met boxwise

  In control. Ook op kantoor.

  Boxwise brengt rust en controle en zorgt voor een besparing in tijd en geld. Of dit nu komt door het reduceren van het aantal fouten of het verhogen van de doorvoer van goederen. Mutaties in het magazijn, zoals een ontvangst of overslag, worden direct in de gekoppelde administratieve software (ERP) verwerkt. Zo heeft iedereen in het bedrijf een betrouwbaar inzicht in de voorraad en de status van orders.