Boxwise medische logistiek

De integratie tussen AFAS en het EPD via Boxwise voorziet in een eenvoudige en eenmalige registratie in het EPD bij het verbruik van medische hulpmiddelen. Hiermee is de registratie geborgd op zowel het niveau van de patiënt als de voorraad- en financiële administratie. Voor alle voorraadhoudende medische disciplines.

 • Geen extra applicatie

  Zorg- en ziekenhuisinstellingen die reeds gebruikmaken van AFAS en Boxwise hebben géén extra applicaties en hardware nodig. Een eenmalige registratie in het EPD is voldoende. De integratie tussen EPD en AFAS vindt op de achtergrond plaats zonder tussenkomst van medewerkers. Zo gaat er geen kostbare tijd verloren in langdurige implementaties en beheer van nog een extra applicatie.
 • EPD-AFAS-ML

  Centraal artikel- en voorraadbeheer

  Artikeldata wordt centraal beheerd en opgeslagen in AFAS. Ontbrekende data wordt verrijkt dankzij de koppeling met GS1. Deze data wordt tevens gesynchroniseerd met het EPD. Inzicht in voorraadposities en vervaldata is centraal inzichtelijk in AFAS. Zo is volledige track&trace ondersteund, bijvoorbeeld in geval van een recall. Op basis van het verbruik en voorraadparameters wordt het bestelproces in hoge mate geautomatiseerd. Dankzij slimme weergaves en signalen krijg je grip op vervaldata en behoort derving tot het verleden. 
 • Bruikleen module

  Artikelen uit een bruikleen set worden automatisch geïdentificeerd als zodanig. Voor deze artikelen kent de integratie een eigen proces van registratie. Op basis van een OK-  behandelnummer wordt het verbruik gekoppeld aan de juiste bestelling van de bruikleen. Voor onbekende artikelen geldt dat deze in dit deel van het proces automatisch worden aangemaakt en direct worden verrijkt met GS1 data.  Omdat artikelen uit bruikleen worden geregistreerd op de bestaande inkooporder is het (automatisch) matchen van de inkoopfactuur met de bijbehorende inkooporder heel eenvoudig. Bruikleen en verbruik staan immers geregistreerd op één centrale plek in AFAS. 
 • Workflow gestuurde taak afhandeling via het portaal van AFAS

  In het uitzonderlijke geval er sprake is van een afwijking op het reguliere proces, wil je niet dat dit onopgemerkt blijft. Door slim gebruik te maken van workflows in AFAS worden deze als taak gepresenteerd aan de juiste persoon binnen jouw organisatie. Op een centrale plek, in het portaal van AFAS. 
 • Proces boven techniek

  Dat de techniek doet wat het moet doen, vinden wij vanzelfsprekend. Veel belangrijker is dat het proces waar de techniek op rust, is verankerd in de organisatie. Je kunt er daarom van op aan dat wij jouw organisatie helpen en begeleiden waar dat nodig is. Zo nemen we medewerkers mee in de bewustwording van hun taken en verantwoordelijkheden en zorgen we dat het proces op rolletjes loopt.
 • Gecertificeerde AFAS partner oplossing

  De integratie tussen AFAS en het EPD komt bovenop de bestaande functionaliteiten van Boxwise. De oplossing is beschikbaar voor ziekenhuizen die werken met AFAS en Boxwise. De hele logistieke keten komt hiermee onder één dak, gekoppeld aan de kenmerkende dienstverlening van Trancon. Meer weten?

Onze klanten

Zorgpersoneel hoeft niet meer te hamsteren en grijpt toch niet mis.

Jan Hakkers, Saxenburgh Medisch Centrum Saxenburgh Medisch Centrum

Trancon heeft met ons meegedacht en zich flexibel opgesteld.

Yoran Tonnema Gelre Ziekenhuizen
Medewerker Gelre Ziekenhuizen
Zien waarom wij zo trots op ons product zijn?